Echografie Alem

Wil je een echografie Alem laten maken? Dat kan bij verloskundigenpraktijk De BetuweWaard! Bij ons kan je verschillende soorten echo’s laten maken, zoals een 2D echo, 3D echo en 4D echo. Voor een mooie echo van je kindje kan je dus bij ons terecht! Het is een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

Echografie Alem

Wanneer een echo laten maken?

Je kan zelf aangeven bij hoeveel weken je een echo wilt laten maken, maar de mooiste echo’s krijg je rond de 26-28 weken. Een geslachtsecho is al mogelijk na 15 weke zwangerschap. Als je kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

Kosten van echografie Alem

2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk. Een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.

Echografie Alem

Hoe werkt echografie Alem?

Bij echografie wordt er gebruik gemaakt van geluidsgolven met een hoge frequentie. Deze geluidsgolven worden door je organen en weefselstructuren teruggekaatst. Het beeld dat je te zien krijgt, is dus letterlijk een echo. Omdat geluidsgolven zich niet door lucht kunnen verplaatsen, gebruiken we gel op de huid. De gel zorgt ervoor dat de geluidsgolven goed overgebracht worden van en naar het lichaam. Een echo is volledig pijnloos en onschadelijk.


Echo aanvragen

Wil je graag een echo door onze echografie Alem laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!

 

Naast echografie Alem bieden wij ook echo’s in onder anderen Beesd, Culemborg en Deil.