Echografie Hedel

Let op: helaas is i.v.m. corona de planning van de pretecho momenteel onder voorbehoud.

 

Op zoek naar een echografie Hedel? Bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard kun je terecht voor verschillende soorten echo’s. Zowel 2D, 3D als 4D echo’s worden in ruime tijd ingepland. Het is een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

3d echoscopie Hedel

Wanneer een pretecho laten maken?

Bij ons, echografie Hedel, mag je de termijn waarbij je een pretecho laat maken zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 16 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

Kosten van echografie Hedel

2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk, een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.

3D echografie Hedel

Hoe werkt echografie?

Bij echografie wordt er gebruik gemaakt van geluidsgolven met een hoge frequentie. Deze geluidsgolven worden door je organen en weefselstructuren teruggekaatst. Het beeld dat je te zien krijgt is dus letterlijk een echo. Omdat geluidsgolven zich niet door lucht kunnen verplaatsen gebruiken we gel op de huid. De gel zorgt ervoor dat de geluidsgolven goed overgebracht worden van een naar het lichaam. Een echo is volledig pijnloos en onschadelijk.


Pretecho aanvragen

Wil je graag een pretecho door echografie Hedel laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!