Echostudio Tiel

Op zoek naar een echostudio Tiel? Bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard kun je terecht voor verschillende soorten echo’s. Zowel 2D, 3D als 4D echo’s worden in ruime tijd ingepland. Het is een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

Wanneer een pretecho laten maken?

Bij ons, echostudio Tiel, mag je de termijn waarbij je een pretecho laat maken zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 15 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

echostudio Tiel

Kosten van echostudio Tiel

2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk, een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.


Pretecho aanvragen

Wil je graag een pretecho in echostudio Tiel laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!