Als je zwanger bent komt er veel op je af. Je hebt vast een heleboel vragen. Uiteraard staan we altijd voor je klaar, maar we organiseren ook regelmatig workshop- en informatieavonden. Bijvoorbeeld de workshopavond “De zwangerschap”.

Tijdens deze workshopavond, die ongeveer 2,5 uur duurt, behandelen we de belangrijkste weetjes en onderwerpen om ervoor te zorgen dat zwangeren goed voorbereid hun zwangerschap tegemoet gaan. We leggen onder andere uit welke lichamelijke veranderingen kunnen optreden, waar je op kunt letten bij je voeding en de veranderingen die een zwangerschap en het ouderschap met zich meebrengen.

Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

De workshopavond organiseren wij in samenwerking met een bekkenfysiotherapeut (Vermeltfoort Fysiozorg), kraamzorgbureau (De Waarden), een lactatiekundige (Anita van der Vlist), een coach/trainer (Daphne van Birgelen) en een gezinsdiëtist (Willeke Bikker-de Keijzer).

Deelname is gratis, alle zwangeren en hun partners in de Betuwe en omstreken zijn dan ook van harte welkom!

Kijk op deze pagina om te zien wanneer de volgende workshop- of informatieavond plaatsvindt. Wil je je aanmelden voor de volgende avond? Een mailtje naar info@debetuwewaard.nl met daarin de datum van de informatieavond en met hoeveel personen jullie komen is voldoende.