03-05-2022 ❤️ Joël ❤️ 2850 gram

Sommige bevallingen en verhalen zijn erg bijzonder en raken je recht in het hart, zoals de geboorte van Joël. Joël heeft een sterrenzusje in de hemel. Tijdens de bevalling besloot hij als sterrenkijker te gaan liggen en ongeacht welke houding mama aannam gaf hij duidelijk aan dat hij als sterrenkijker geboren wilde worden. En zo gebeurde het ook, al kijkend naar de sterren en dus zijn sterrenzusje kwam deze knappe jongeman ter wereld. Zo bijzonder!

Lieve papa en mama, wat zijn wij ongelooflijk trots op jullie! Het is een pittige tijd (geweest) waar jullie je zo dapper doorheen hebben geslagen en nog steeds doen. Want makkelijk is het allesbehalve. Juist deze tijd triggert opnieuw een ongelooflijk gemis. Ondanks alles kunnen jullie ook de mooie dingen blijven zien en hebben jullie met zo ontzettend veel liefde jullie mooie zoon in jullie armen gesloten. Alleen maar bewondering voor jullie! 

Wij wensen jullie ontzettend veel geluk, liefde en het allerbeste toe. Jullie hebben een speciaal plekje in ons hart. Heel veel liefs van ons!?