25-02-2021 – Lisanne – 4080 gram

Lisanne liet even op zich wachten maar bij een zwangerschapsduur van 41 weken werd het geduld van haar ouders, broertje en zusjes eindelijk beloond! 

Het was een bijzondere bevalling, 1 die we niet snel meer zullen vergeten! 

Aangezien de vordering thuis al enkele uren stagneerde werd het ziekenhuis gebeld dat we ons zouden gaan verplaatsen. Manlief liet de hond nog even uit maar prompt toen hij weg was had Lisanne toch bedacht thuis geboren te willen worden. Mama kreeg ineens enorme persdrang en kon dit niet meer weggezucht krijgen. Snel papa gebeld maar die pakte zijn telefoon niet op…. Nogmaals geprobeerd maar geen gehoor! Uiteindelijk is de kraamverzorgster hem buiten gaan zoeken en op verzoek van mama ook nog maar een keer heel hard uit het raam geroepen. Precies op het moment dat Lisanne geboren werd kwam papa met zijn jas aan binnen gerend en kon hij nog net de geboorte van zijn dochter meemaken. Gelukkig maar, net op tijd….! 

Zo zie je maar, verloskunde en bevallingen laten zich niet plannen en sturen! Jullie hebben in ieder geval wel een sterk verhaal te vertellen bij de koffie en beschuiten met muisjes! ?

Een hele fijne kraamtijd toegewenst en veel geluk met jullie dochter en zusje!