Hoera, onze lieve collega Iris is bevallen van zoontje Mats!
Precies een week voor de uitgerekende datum, op 2 september, kondigde de bevalling zich aan. De aanloop duurde helaas ontzettend lang en was een ware uitputtingsslag. Gelukkig ging het na 5 cm wel ineens heel erg vlot en werd het harde werken al snel beloont met de geboorte van zoon Mats!
Knap gedaan Iris! Hein riep voor de geboorte van Mats steeds dat hij helemaal geen verloskundige nodig had. Hij kon het allemaal zelf wel! We moeten toegeven dat we nog nooit zo’n relaxte papa gezien hebben tijdens een bevalling. Met blote handen heeft hij zijn eigen zoontje mee op de wereld geholpen, en eerlijk is eerlijk, hij had het allemaal prima onder controle! Super stoer en bijzonder Hein!
Iris kreeg vaak te horen dat ze maar een bescheiden buikje had, maar Mats woog bij geboorte toch netjes 3260 gram en was 52 cm lang.
Lieve Iris en Hein, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon. Het was een erg mooie en bijzondere ervaring samen die we niet snel zullen vergeten! Blijf voorlopig maar lekker op jullie blauwe wolk zitten en geniet van de kraamtijd en je verlof. Ook voor jullie alle goeds en veel geluk toegewenst!