Pretecho Deil

Pretecho Deil? Hiervoor kun je terecht bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard. Je hoeft hiervoor niet bij ons aangesloten te zijn. Zowel 2D, 3D als 4D echo’s worden in ruime tijd ingepland. Een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

Wanneer een pretecho laten maken?

De termijn waar bij je een pretecho laat maken mag je zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 15 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

Wij maken ook pretecho’s voor mensen uit onder anderen Enspijk, Zaltbommel en Hedel.

Verschil 2D echo en 3D/4D echo

Als je een echo wilt laten maken, kan je kiezen uit 2D of 3D/4D pretecho’s, maar wat is nou het verschil tussen deze twee? Bij 2D echo’s krijg je platte zwart-witte foto’s zonder diepte. Wil je je kindje in meer detail zien? Kies dan voor een 3D/4D echo. Deze echo heeft wel diepte, waardoor je je kindje nog scherper kan zien. Daarnaast wordt een 3D/4D echo opgenomen met bewegende beelden. Je krijgt dan dus een filmpje van je kindje mee naar huis. Als je kindje draait of een armpje beweegt, kan je dat met de 3D/4D echo vastleggen. De 3D/4D echo is in tegenstelling tot de 2D echo in kleur. Het beste moment om een 3D/4D echo te laten maken, is rond 26-28 weken van de zwangerschap.

Kosten van de pretecho Deil

2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk, een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.

pretecho Deil


Pretecho aanvragen

Wil je graag een pretecho Deil laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!