Pretecho Tiel

Pretecho Tiel? Hiervoor kun je terecht bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard. Je hoeft hiervoor niet bij ons aangesloten te zijn. Zowel 2D, 3D als 4D echo’s worden in ruime tijd ingepland. Een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

Wanneer een pretecho laten maken?

De termijn waar bij je een pretecho laat maken mag je zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 15 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

pretecho Tiel

Verschil 2D echo en 3D/4D echo

Je kan kiezen tussen een 2D of een 3D/4D echo als je een pretecho wilt laten maken. Bij een 2D echo krijg je een platte zwart-wit foto van je kindje. Een 3D/4D echo laat je kindje met meer details zijn. Deze echo laat namelijk diepte zien, waardoor je het gezicht van je kindje duidelijker kan zien. Ook krijg je bij een 3D/4D pretecho geen foto, maar een video. Als je kindje de armpjes of beentjes beweegt, wordt dat met de 3D/4D echo vastgelegd in kleur. Voor een mooie 3D/4D pretecho kan je het beste langskomen rond week 26-28 van de zwangerschap.

Kosten van de pretecho Tiel

2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk, een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.


Pretecho aanvragen

Wil je graag een pretecho Tiel laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!

 

We maken niet alleen pretecho Tiel, maar ook onder andere Culemborg, Rossum en Enspijk.