De afgelopen weken stroomde de (aan)vragen naar pretecho’s binnen en moesten we helaas nee verkopen. Naar aanleiding van de versoepeling voor contactberoepen kunnen we jullie mededelen dat vanaf 3 maart de pretecho’s weer toegestaan zijn! Uiteraard blijven de overige restricties en maatregelen hierbij wel van kracht. Kom niet wanneer jijzelf of iemand in je gezin klachten heeft, draag een mondneusmasker, alleen de partner mag bij de pretecho aanwezig zijn, blijf zoveel mogelijk op afstand en zorg voor een goede handhygiëne. Voor uitgebreide informatie rondom de maatregelen kijk op onze website. 

We doen ons best gehoor te geven aan de (vele) aanvragen voor pretecho’s, echter hebben de controles met medisch noodzakelijke zorg voorrang op de pretecho’s. Meer informatie over de pretecho’s is te vinden op onze website: Pretecho’s – Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard

Wens je een pretecho in te plannen? Bel ons (0418-648 777) of vul een aanvraagformulier in via de website en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.