Spiraal plaatsen Deil

Spiraal plaatsen Deil? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor het plaatsen of verwijderen van spiralen kun je bij ons terecht. Beide verloskundigen zijn bevoegd en bekwaam en staan hiervoor geregistreerd bij de KNOV en Titus Health Care. Afhankelijk van het type spiraal ben je 5 tot 10 jaar beschermd tegen zwangerschap.

Soorten spiralen

Er zijn verschillende soorten spiralen: het hormoon- en koperspiraal. Het hormoonspiraal (Mirena of Kyleena spiraal) geeft geleidelijk het hormoon progestageen af. Deze spiraal kan 5 jaar blijven zitten. Het koperspiraal geeft geen hormonen af en beschermt 5 tot 10 jaar tegen zwangerschap.

Tarieven spiraal plaatsen Deil:

Apotheek:
  • Mirena of Kyleena (hormoonhoudende) spiraal: € 150,-
  • T-safe (koperhoudende) spiraal: € 69,-
  • Ballerine (koperhoudende) spiraal: € 119,-
  • Multi-Safe of Multi-Safe Short (koperhoudende) spiraal: € 52,-
  • Flexi-T (koperhoudende) spiraal: € 55,-
Wij kunnen een recept voor je uitschrijven waarna je de spiraal op kunt halen bij de apotheek. In de meeste gevallen dien je het bedrag eerst te voldoen, waarna je de rekening in kan dienen bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekering en polis krijg je het bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk hiervoor op de polis van je zorgverzekering. Verloskundige:
  • Plaatsen/verwijderen spiraal: € 64,66
De plaatsing wordt vergoed door je zorgverzekeraar (m.u.v. DSW en De Amersfoortse).

Meer informatie?

Wil je meer informatie over anticonceptie? Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden en kunnen je helpen bij het maken van de keuze welke vorm van anticonceptie of geboorteregeling het best bij je past. We bespreken de soorten anticonceptie, wat bij jouw lichaam past en de wensen en verwachtingen die je hebt.

Meer informatie over anticonceptie vind je bij onderstaande links:

spiraal plaatsen Deil

spiraal plaatsen Deil

Contact opnemen met Verloskundigenpraktijk De Betuwewaard
Wil je een spiraal laten plaatsen? Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0418 – 648 777. Ook is het mogelijk een mail te sturen naar info@debetuwewaard.nl. Je kan bovendien meteen een afspraak maken via de onderstaande link.

spiraal plaatsen Deil