Spiraal plaatsen Kerkdriel

Wil je een spiraal plaatsen Kerkdriel? Bij De BetuweWaard zit je goed! Voor zowel het plaatsen als het verwijderen van de spiraal zijn wij jou van dienst. Onze bevoegde en bekwame verloskundigen staan geregistreerd bij de KNOV en Titus Health Care. Afhankelijk van het type spiraal ben je 5 tot 10 jaar beschermd tegen zwangerschap.

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in een spiraal, maar wil je ook graag andere mogelijkheden voor anticonceptie bekijken? Daar helpen wij van Verloskundigenpraktijk De Betuwewaard  jou graag bij! Hieronder vind je een aantal links waar je meer informatie kan vinden over verschillende soorten anticonceptie:

Natuurlijk kan je ook contact opnemen met ons voor meer informatie over anticonceptie of spiraal plaatsen Kerkdriel.

 

Soorten spiralen

Er zijn twee soorten spiralen: koperspiralen en hormoonspiralen. Koperspiralen geven geen hormonen af en beschermen 5 tot 10 jaar tegen zwangerschap. Hormoonspiralen (Mirena of Kyleena spiraal) geven geleidelijk het hormoon progestageen af. Deze spiralen kunnen 5 jaar blijven zitten.

 

Tarieven spiraal plaatsen Kerkdriel:

Bij de apotheek:

  • Ballerine (koperhoudende) spiraal: € 119,-
  • Mirena of Kyleena (hormoonhoudende) spiraal: € 150,-
  • Flexi-T (koperhoudende) spiraal: € 55,-
  • Multi-Safe of Multi-Safe Short (koperhoudende) spiraal: € 52,-
  • T-safe (koperhoudende) spiraal: € 69,-

Wij kunnen een recept voor je uitschrijven waarna je de spiraal op kunt halen bij de apotheek. In de meeste gevallen dien je het bedrag eerst te voldoen, waarna je de rekening in kan dienen bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekering en polis krijg je het bedrag geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk hiervoor op je polis van je zorgverzekering.

Bij de verloskundige:

  • Plaatsen/verwijderen spiraal: € 64,66

De plaatsing wordt vergoed door je zorgverzekeraar (m.u.v. DSW en De Amersfoortse).

 

Contact opnemen met De Betuwewaard, spiraal plaatsen Kerkdriel?

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0418 – 648 777. Je kan ook mailen naar info@debetuwewaard.nl. Wil je je liever meteen aanmelden voor een afspraak in onze praktijk? Klik dan op onderstaande knop!

spiraal plaatsen Kerkdriel

Spiraal plaatsen Kerkdriel