Van 4 tot 22 december zal student verloskunde Kim Duizer met ons meelopen in de praktijk. Kim is bijna klaar met de opleiding en gaat bij ons haar laatste stage lopen. Ze zal onder begeleiding van ons de verloskundige werkzaamheden uitvoeren, uiteraard met jullie toestemming.

Zij stelt zich graag aan jullie voor:

Hoi, ik ben Kim Duizer, 24 jaar oud en kom uit Rossum. Ik ben derdejaars student en studeer verloskunde in Turnhout. Aankomende periode, van 4 t/m 22 december, kom ik voor 3 weken stage lopen bij verloskundigenpraktijk de Betuwewaard. Hiervoor heb ik onder andere stage gelopen in Tanzania, een ziekenhuis in België en een verloskundigenpraktijk in Den Bosch. Zo heb ik al de nodige ervaring op mogen doen en mag ik bij De BetuweWaard mijn eindstage gaan lopen.

Jullie kunnen mij tegen komen tijdens spreekuren, de bevalling en kraamvisites.

Heb je bezwaar of vind je het niet prettig als ik er bij ben, mag je dit natuurlijk altijd even aangeven.

Ik wens jullie alvast een hele fijne zwangerschap toe!

Tot ziens!

Kim

BewarenBewaren