Jullie hebben het misschien in de krant of online al gelezen: de coronamaatregelen worden weer wat versoepeld. Hier zijn wij heel erg blij mee!! 

Maar helaas is er te snel een bericht naar de kranten gegaan over de versoepelingen. We hebben in onze regio Rivierenland nog geen tijd gehad om met alle betrokken partijen te overleggen (collega verloskundigen, het ziekenhuis, kraamzorg etc). 
In onze regio gaan we vandaag en dit weekend aan de slag om te bepalen hoe het er precies uit komt te zien. Het is namelijk belangrijk om rustig uit te gaan breiden om het risico op besmetting voor jullie en onszelf zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk nemen we hierbij jullie wensen serieus!

We streven er naar om uiterlijk maandag duidelijkheid te hebben over welke versoepelingen er ingevoerd worden.

Wel blijft gelden: kom niet als je verkouden bent, houd 1,5 meter afstand en ga er verstandig mee om, als je binnenkort weer samen met je partner zou mogen komen. Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt.

Wij laten jullie het direct weten als er meer bekend is! Je mag ons natuurlijk altijd bellen met klachten of vragen over je zwangerschap, maar voor vragen over de versoepeling vragen wij jullie te wachten op ons volgende bericht.