Jouw verloskundige voor Meteren e.o.

Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard

Een positief streepje op de zwangerschapstest, gefeliciteerd! Nu ben je op zoek naar een verloskundige in Meteren of omgeving? Wij willen je graag helpen en begeleiden om van je zwangerschap een leuke, bijzondere tijd te maken en je voor te bereiden op één van de belangrijkste veranderingen in je leven die jullie te wachten staan.

Verloskundige Kerkdriel

Tijdens en na je zwangerschap staan onze verloskundigen voor je klaar. Wij passen onze zorg aan op jou en je partner. Onze praktijk is gevestigd in Waardenburg, maar het werkgebied van onze verloskundigen strekt van Zaltbommel tot Tiel. De verloskundigen zijn Iris van Herwijnen-Kamerbeek en Gea van Dongen-Teunissen.

Beide verloskundigen zijn bevoegd om echo’s te maken en staan ingeschreven in het BIG-register en kwaliteitsregister. Daarnaast zijn ze lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Jij staat centraal

Bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard sta jij centraal. Wij hebben al veel zwangeren in Meteren en omgeving mogen begeleiden. Met elke cliënt werken we nadrukkelijk aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie, zodat iedere zwangere zich gezien en gesteund voelt tijdens de weg naar het aanstaande ouderschap. Daarbij verliest onze verloskundige ook zeker de partner niet uit het oog.
Persoonlijke aandacht en cliëntgerichtheid vinden we erg belangrijk. Onze verloskundige neemt ruim de tijd en plant een afspraak ruimer in dan gemiddeld. Doordat onze praktijk werkt met twee vaste verloskundigen, kennen wij al onze cliënten persoonlijk. Je hebt nooit een onbekend gezicht aan je bed.
Om goede kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen, werken we intensief en prettig samen met alle betrokken zorgverleners in Meteren. Onze verloskundigen hebben korte lijnen met onder andere gynaecologen, kraamverzorgsters, diëtisten, fysiotherapeuten en kinderartsen.

Onze verloskundigen streven naar de best mogelijke zorg. Wij zijn pas tevreden wanneer jij en je partner prettig terug kunnen kijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.