Jouw verloskundige voor Varik e.o.

Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard
Een positief streepje op de zwangerschapstest, gefeliciteerd! Ben je nu op zoek naar een verloskundige in Varik en omgeving? Wij maken graag een leuke en bijzondere tijd van je zwangerschap. En we helpen je om je voor te bereiden op één van de belangrijkste veranderingen in je leven.

Waarom kies je voor dé verloskundige Varik?

verloskundige VarikOnze verloskundigen Iris van Herwijnen-Kamerbeek en Gea van Dongen-Teunissen staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar. Je kunt vertrouwen op jarenlange ervaring. En ondanks dat wij al honderden zwangeren hebben mogen begeleiden, is elke zwangerschap maatwerk. Wij passen onze zorg aan op jou en je partner. En nemen ruim de tijd voor je, want we plannen een afspraak ruimer in dan gemiddeld.
We werken bewust met een klein en hecht team. Persoonlijke aandacht en cliëntgerichtheid vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij kennen al onze cliënten persoonlijk, je hebt nooit een onbekend gezicht aan je bed.

Kwaliteit op hoog niveau

Beide verloskundigen zijn bevoegd om echo’s te maken en staan ingeschreven in het BIG-register en kwaliteitsregister. Daarnaast zijn ze lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).
Om goede kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen, werkt De BetuweWaard intensief en prettig samen met alle betrokken zorgverleners in Varik. Onze verloskundigen hebben korte lijnen met onder andere gynaecologen, kraamverzorgsters, diëtisten, fysiotherapeuten en kinderartsen.
Wij streven naar de best mogelijke zorg en zijn pas tevreden wanneer jij en je partner prettig terug kunnen kijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.