Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard opent dependance in Rossum

Ruim 4 jaar geleden vestigden 2 enthousiaste verloskundigen, Iris van Herwijnen-Kamerbeek en Gea van Dongen-Teunissen, zich in Waardenburg en openden de deuren van Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard. Deze praktijk is inmiddels uitgegroeid naar een zeer goedlopende verloskundigenpraktijk, waar kwaliteit en persoonlijke aandacht 2 belangrijke speerpunten zijn. Klanttevredenheid is in deze praktijk erg hoog en daardoor weten steeds meer zwangeren deze verloskundigenpraktijk te vinden.
Je kan in de praktijk onder andere terecht voor kinderwensspreekuren, pretecho’s en het plaatsen of verwijderen van een spiraaltje. Daarnaast worden er 2 avondspreekuren per week aangeboden.
Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard vindt keuzevrijheid erg belangrijk. Daarom hebben ze samenwerkingscontracten met alle omliggende ziekenhuizen in de regio. Tevens hebben ze contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten, zodat de verloskundige zorg vergoed wordt.

Om nog meer aan de wensen van de cliënt te kunnen voldoen en een extra service te kunnen bieden in verband met de toenemende vraag uit de regio Zaltbommel en Maasdriel, start de verloskundigenpraktijk vanaf eind april met een spreekuurlocatie op de rand van Rossum en Kerkdriel. Hier zal 1 dagdeel per week spreekuur gehouden gaan worden.

Wil je graag een kijkje komen nemen op de nieuwe spreekuurlocatie? Dat kan op zaterdag 21 april van 10-14:00 uur op de Burgemeester van Randwijckstraat 90a te Rossum.