Koppels die graag zwanger willen worden, denken vaak dat alleen de gezondheid van de vrouw van invloed is. Maar niks is minder waar. Ook de man speelt namelijk een grote rol in de kans om zwanger te worden.

Begin dit jaar verscheen er een artikel hierover op RTL Nieuws. Nick en Felicia vertellen daarin hun verhaal. Er werd geconstateerd dat Nick onvruchtbaar zou zijn. Maar door zijn levensstijl radicaal om te gooien, hebben ze uiteindelijk toch een dochtertje kunnen krijgen.

De beste motivatie
Het is alom bekend dat een vrouw die zwanger wil worden, moet stoppen met roken en drinken. Ook doet ze er verstandig aan om te gaan sporten. Maar een man moet dit dus eigenlijk ook doen. Door allebei gezond te gaan leven, wordt de kans op een zwangerschap aanzienlijk vergroot. En dat is natuurlijk de beste motivatie om voor die gezonde levensstijl te kiezen!

Hebben jullie ook een zwangerschapswens? En willen jullie tips hoe jullie de kans van slagen vergroten? Dan is ons kinderwensspreekuur wellicht interessant voor jullie.