Pretecho's

Ook voor pretecho’s kun je terecht bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard. Hiervoor hoef je niet bij ons aangesloten te zijn. Wij plannen zowel 2D, 3D als 4D echo’s in ruime tijd in. Een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring kan worden vastgelegd (tegen een meerprijs) op een USB-stick, daarnaast worden enkele foto’s uitgeprint en meegegeven op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

De termijn waarbij je een pretecho laat maken mag je zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 16 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

Kosten van de pretecho’s
2D echo van 15 minuten: 30 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 50 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 90 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 120 euro, inclusief enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk om alle fotobestanden en video’s op te slaan op USB. Hiervoor brengen wij 10 euro meerprijs in rekening. De USB wordt enkel verstrekt vanuit de praktijk, een eigen USB meenemen is niet toegestaan.

In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen. We vragen je om het bedrag contant mee te nemen en te voldoen tijdens de echo.

Cadeau tip: het is mogelijk een waardebon voor een pretecho cadeau te doen, deze zijn beschikbaar vanaf 10 euro.

Een 2D echo is de ‘standaard’ echo zoals die bij de meeste van jullie bekend zal zijn. De medische echo’s worden in 2D uitgevoerd. Met deze echomethode zijn vooral de botstructuren van het kindje zichtbaar, zo kun je bijvoorbeeld het profiel van de baby goed bekijken. Ook geslachtsecho’s worden in 2D gemaakt.

2D echoscopie

2D echoscopie

Op een 3D echo is op zeer realistische manier zichtbaar hoe jullie kindje er straks uit zal komen te zien; herken je al gelaatstrekken?

3D echoscopie

3D echoscopie

Met een 4D echo is in 3D beeld ‘live’ te bekijken wat jullie kindje in de buik aan het doen is.

Belangrijk om te weten: een echo is geen garantie voor een gezonde baby, aangezien niet alles op een echo zichtbaar is.

Pretecho aanvragen
Wil je graag een pretecho laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!