Pretecho's

Ook voor pretecho’s kun je terecht bij Verloskundigenpraktijk De BetuweWaard. Zowel 2D, 3D als 4D echo’s worden in ruime tijd ingepland. Een unieke ervaring om een kijkje in je buik te kunnen nemen. Deze bijzondere ervaring wordt vastgelegd op een USB stick, die jullie vanuit de praktijk mee zullen krijgen, en uitgeprint op fotopapier. Zo hebben jullie een prachtige fotoshoot vanuit de baarmoeder, als herinnering voor later!

De termijn waarbij je een pretecho laat maken mag je zelf aangeven. Geslachtsecho’s maken wij vanaf 16 weken zwangerschap. De mooiste 3D/4D echo’s kunnen we maken rond 26-28 weken. Indien jullie kindje niet goed ligt tijdens de echo, wordt deze kosteloos herhaald op een ander moment.

Kosten van de pretecho’s
2D echo van 15 minuten: 25 euro, inclusief USB stick met digitale fotobestanden én enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
2D echo van 30 minuten: 45 euro, inclusief USB stick met digitale fotobestanden én enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 30 minuten: 80 euro, inclusief USB stick met digitale fotobestanden én enkele foto’s uitgeprint op fotopapier
3D/4D echo van 60 minuten: 110 euro, inclusief USB stick met digitale fotobestanden én enkele foto’s uitgeprint op fotopapier

Het is mogelijk een waardebon voor een pretecho cadeau te doen, deze zijn te besteden vanaf 10 euro. In de praktijk is het helaas niet mogelijk om te pinnen.

Een 2D echo is de ‘standaard’ echo zoals die bij de meeste van jullie bekend zal zijn. De medische echo’s worden in 2D uitgevoerd. Met deze echomethode zijn vooral de botstructuren van het kindje zichtbaar, zo kun je bijvoorbeeld het profiel van de baby goed bekijken. Ook geslachtsecho’s worden in 2D gemaakt.

2D echoscopie

2D echoscopie

Op een 3D echo is op zeer realistische manier zichtbaar hoe jullie kindje er straks uit zal komen te zien; herken je al gelaatstrekken?

3D echoscopie

3D echoscopie

Met een 4D echo is in 3D beeld ‘live’ te bekijken wat jullie kindje in de buik aan het doen is.

Belangrijk om te weten: een echo is geen garantie voor een gezonde baby, aangezien niet alles op een echo zichtbaar is.

Pretecho aanvragen
Wil je graag een pretecho laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken!